MARCUS UTRECHT

MARCUS UTRECHT | KANAAL30

Waar gewerkt wordt, wordt ook gegeten. MARCUS UTRECHT is het kloppend hart van Kanaal30. Hier is het van maandag tot en met vrijdag genieten van frisse salades, knapperige broodjes en vers gebrande koffie. Niet onbelangrijk – wij combineren het nuttige graag met het aangename – MARCUS staat ook hier bekend om het mooie aanbod aan wijnen en diverse speciaalbieren van onder andere Duvel en Vedett. Heerlijk naast een mooie plank vol lekkers.

Ook hier ben je hier elke vrijdagavond welkom voor een heerlijk ontspannen avondje borrelen met een heerlijke daghap. Samen met The Colour Kitchen zorgen wij voor heerlijke gerechten waarin wij veel producten verwerken van Instock.

Feestjes vier je ook bij MARCUS Utrecht! Hier zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je zeven dagen van de week bij ons terecht.

Kanaal30 is dé nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht. Je stapt hier een bruisende omgeving binnen. Zoek jij als creatieve ondernemer een inspirerende werkplek? Of een bijzondere locatie voor jouw event? Hier moet je zijn!